nedelja , oktobar 21 2018
Početna / BIZNIS / Hotel „Babin zub“ ponovo u punom sjaju

Hotel „Babin zub“ ponovo u punom sjaju

Danas je svečano počeo sa radom renovirani hotel „Babin zub“ na Staroj planini. Hotel raspolaže sa 20 soba i dva apartmana, odnosno sa 60 ležajeva.

Cene su prilagođene ljubiteljima sportova na snegu, i kreću se u rasponu od 2.650 do 4.000 dinara u toku ski-sezone. Direktor hotela „Stara planina“Tomica Ratković napominje:

,,Rezervacije se vrše preko hotela „Stara planina“, i svi zainteresovani mogu već od danas da obezbede svoj termin u željenom terminu“.

Za ovu destinaciju zainteresovani su domaći i strani turistisvih generacija.Smešten u neposrednoj blizini planinskog vrha „Babin zub“ i na samo 5 minuta vožnje od hotela „Stara planina“, na nadmorskoj visini od 1756m i nadomak 9 ski staza ukupne dužine 13km.

U objektu koji je kategorisan sa dve zvedzice, pored komfornih soba i apartmana, gostima je na raspolaganju Restoran u kome mogu uživati u izvanrednim gastronomskim čarolijama svojstvenim staroplaninskom kraju ili pak Kamin salagde se, nakon dana provedenog na stazi ili u istraživanju neponovljivih lepota Stare planine, mogu opustiti uz aperitiv ili kafu posle obroka.

Svaka soba poseduje TV – radio, wi-fi Internet, mini bar, uz mogućnost odabira pušačke ili nepušačke sobe. Dvokrevetne i trokrevetne sobe kvadrature 16m2 i 20m2, koncipirane su za smeštaj 1-3 osobe, dok se u apartman površine 25m2 može smestiti do 4 osobe.

Usluga je koncipirana na bazi punog pansiona, polupansiona ili noćenja sa doručkom, u zavisnosti od perioda boravka u hotelu i vrste sobe.

U periodu od 23.12.-18.02.2017. godine, raspon cena je od 22€ za noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi do 91€ za pun pansion u trokrevetnim apartmanima.

Varijanta koja podrazumeva boravak u hotelu u periodu od 16.12.-22.12.2017. i 19.02.-31.03.2017. godine, cene se kreću u rasponu od 18€ za ND u dvokrevetnoj sobi do 81€ za uslugu punog pansiona u apartmanima.

Pored izuzetno povoljnih cena, hotel „Babin zub“ nudi i posebne popuste za decu, pa tako deca do 4 godine ne plaćaju smeštaj, dok se za mališane od 4-12 godina nudi popust od 30% do 50%.

Kako će od ove sezone hotel poslovati kao deo SP RESORT-a, u skladu sa politikom istog i u ovom hotelu, kao i u hotelu „Stara planina“, gostima će u sklopu „pet friendly“ programa biti omogućeno da odmor provedu sa svojim kućnim ljubimcima.Dozvoljeni su kućni ljubimci koji imaju najviše 10 kilograma. Vrsta ljubimaca ograničena je na pse i mačke. Cena 8€ po ljubimcu/po danu

Sudeći po interesovanju za isti i već skoro popunjenim kapacitetima za period Nove godine, menadžment JP „Stara planina“ i SP Resort-a očekuje uspešnu sezonu i u ovom objektu, kaže Goran Karadžić, direktor hotela SP Resort.

 

Takođe pročitajte

Najbolje iz Poljske u Nišu

Festival poljskih filmova „Visla“ će po drugi put biti održan u Nišu od 29. oktobra …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.