ponedeljak , decembar 10 2018
Početna / KATEDRA / Gastronomski potencijali Leskovca i Kragujevca

Gastronomski potencijali Leskovca i Kragujevca

HoReCa asocijacija Kragujevac i Visoka poslovna škola strukovnih studija u Leskovcu potpisale su sporazum o saradnji u oblasti obrazovanja, razmene studenata, stručnih i promotivnih aktivnosti turističkih, gastronomskih i ugostiteljskih potencijala Kragujevca i Leskovca.

Predsednik HoReCa asocijacije Kragujevac Vujadin Vujadinović i direktorka Visoke poslovne škole iz Leskovca dr Milena Marjanović nadaju se da će saradnja doprineti gastronomskom razvoju Kragujevca i Leskovca i edukaciji mladih kadrova u skladu sa svetskim standardima.

Plan je da udruženim snagama organizuju seminare, naučne skupove i daju savete iz oblasti gastronomije, ugostiteljstva i turizma,sa ciljem da pozitivno utiču na nacionalne i lokalne turističke organizacije, turistička i ugostiteljska preduzeća, kao i strukovna udruženja i obrazovne institucije.

izvor:info.kg.rs

Takođe pročitajte

Hidroelektrana „Vučje“ pod zaštitom

Zavod za zaštitu spomenika kulture Niš Hidroelektranu „Vučje“ evidentirao je kao dobro koje uživa prethodnu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.