petak , novembar 16 2018
Početna / TRADICIJA / MANIFESTACIJE / Foto klub „Leskovac“ organizuje 6.Samit fotografa eks Jugoslavije

Foto klub „Leskovac“ organizuje 6.Samit fotografa eks Jugoslavije

Tema šestog Samita fotografa bivše Jugoslavije, koji se u Leskovcu održava od 6. do 9.oktobra, biće „Fotografski projekti sa društvenim uticajem“.

Već šest godina  Foto klub „Leskovac” organizuje ovaj Samit sa ciljem da se unapredi saradnja između Saveza i foto organizacija sa prostora nekadašnje Jugoslavije.

Programom ovogodišnjeg Samita, koji ima radni karakter, predviđene su zajedničke izložbe, promocije, prezentacije radova, panel diskusije, snimanje znamenitosti i prirodnih lepota ovog kraja i sl. Program VI Samita možete preuzeti OVDE.

Foto klub „Leskovac“ osnovan je davne 1944. godine sa ciljem edukacije mladih ljudi, promocije fotografije kao umetnosti, kao i promocije kulture i umetnosti. Od samog osnivanja, Foto klub ima odličnu saradnju kako sa organizacijama iz Srbije, tako i sa organizacijama iz inostranstva.

Tokom sedam decenija postojanja, realizovan je veliki broj međunarodnih i autorskih izložbi fotografija, kao i projekata u oblasti fotografije kao umetnosti, promocije kulture i očuvanja kulturne baštine.

 

Takođe pročitajte

DOBA NEVINOSTI – PESME UZ KOJE SMO POSTALI ODRASLI

Postoji jedna veoma jednostavna vežba kojom se poboljšava pamćenje a koju svako može da upražnjava.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.