utorak , decembar 18 2018
Početna / TRADICIJA / MANIFESTACIJE / Festival 84 na olimpijskoj Jahorini u organizaciji EXIT-a

Festival 84 na olimpijskoj Jahorini u organizaciji EXIT-a

Nakon što je 2014. pokrenuo Sea Dance u Budvi, 2015. RE:volution u Temišvaru, a 2017.godine i Sea Star u Umagu, EXIT tim od 15. do 18. marta 2018. pokreće novi festival na olimpijskoj Jahorini pod nazivom Festival 84!

Program festivala biće koncipiran kao dnevni i noćni, po formuli 2+2. Prvog dana Festival 84 imaće večernju žurku zagrejavanja, da bi naredna dva bio otvoren u svom punom kapacitetu i danju i noću, dok je četvrti dan rezervisan za dnevnu završnu žurku.

Olimpijska planina Jahorina, smeštena u samom srcu Balkana, predstavlja savršenu zimsku destinaciju na kojoj su 1984. godine održane 14. Zimske olimpijske igre.

“Snežna lepotica”, sa najvišim planinskim vrhom od 1.916m nadmorske visine, pruža brojne zimske aktivnosti poput alpskog skijanja, skijaškog trčanja, sankanja I noćnog skijanja, dok će novi FESTIVAL 84 u organizaciji EXIT tima na planinske vrhove dovesti neke od najvećih svetskih I regionalnih muzičkih zvezda, kao što su Sigma, Asian Dub Foundation, Umek, Burak Yeter, After Affair, Bad Copy I Helem nejse.

Organizatori festivala pripremili su I vrhunske ponude smeštaja za vas, a za sve informacije o prvom FESTIVALU 84 posetite zvanični sajt festivala – www.festival84.com

Takođe pročitajte

„U zagrljaju naše majke Srbije“

Kako su Vlasotinčani porazili Turke, ko je sve doprineo pobedi, ali i koji su događaji …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.