ponedeljak , decembar 10 2018
Početna / BIZNIS / Edukacija zaposlenih kao poklon profesora Zorana Punoševca

Edukacija zaposlenih kao poklon profesora Zorana Punoševca

Opštinska uprava opštine Medveđa mnogo ulaže u permanentnu edukaciju svih zaposlenih pa je zato u skupštinskoj sali opštine organizovala predavanje profesora Zorana Punoševca, predsednika Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije.

Profesor Punoševac je i predsednik naučno stručnog skupa „Sistem kvaliteta kao uslov za uspešno poslovanje i konkurentnost“ i primenu standarda ISO 9001.
„Veoma korisnu i vrlo uspešnu edukaciju zaposlenih u lokalnoj samoupravi na temu poslovno ponašanje i poslovni bonton pohađali su zaposleni u opštinskoj upravi. Na kraju predavanja polagali su test na osnovu koga će biti dodeljeni sertifikati. Obuka koja je održana u sali skupštine opštine je deo plana stručnog usavršavanja zaposlenih u opštinskoj upravi za 2018. godinu i poklon je profesora dr Zoran Punoševca“, rekao je predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić.
Projekat standardizacije kvaliteta usluga u lokalnoj samoupravi i implementacija standarda ISO 9001 biće završena 20. maja ove godine, na dan opštine Medveđa, kada će biti uručen sertifikat lokalnoj samoupravi za uspešno sproveden.

Takođe pročitajte

PREDSTAVA – Milunka Savić 100 godina kasnije

Povodom stogodišnjice Velikog rata Niški kulturni centar, Regionalni centar Niš i Komanda Kopnene vojske Srbije …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.