utorak , februar 19 2019
Početna / BIZNIS / Donacija Niške mlekare školskim kuhinjama

Donacija Niške mlekare školskim kuhinjama

Povodom Svetskog školskog dana mleka, Niška mlekara, koja od skoro posluje u okviru regionalnog lidera mlečne industrije Imleka, donirala je tri tone „Vedro“ mleka đacima prvacima u Nišu.

Po preporuci i uz podršku Skupštine grada Niša, mleko je distribuirano školskim kuhinjama kako  bi svi prvaci mogli da uz obroke konzumiraju i šolju mleka, koje je od izuzetnog značaja za pravilan rast i razvoj dece. 

Vedro mleko paketiPredstavnici kompanije podelili su mleko za čak 26 škola u Nišu, i na taj način poželeli srećan, uspešan i zdrav početak školovanja đacima koji su ove godine prvi put seli u školske klupe.

Poznato je da je mleko jedna od izuzetno hranljivih namirnica, neophodnih za decu ali i za osobe svih generacija. „Vedro“ mleko, Niške mlekare, je vrhunskog kvaliteta, prikuplja se sa odabranih farmi iz okoline Niša i sam proces njegove prerade od farme do potrošača prolazi najrigoroznije kontrole.

„Niška mlekara, koja je od skoro postala deo Imlek sistema, primeniće društveno odgovornu politiku poslovanja najveće mlekare u regionu i u skladu s tim donacije mleka i mlečnih proizvoda biće još obimnije. Ovo je prva u nizu većih donacija, a u planu su nam i brojne druge usmerene pre svega na obezbeđivanje pravilnog rasta i razvoja dece u Nišu i okolini. Ovoga puta želeli smo da iznenadimo đake prvake Vedro mlečnim užinama i poželimo im uspešan polazak u školu.”, izjavio je v.d. direktoraNiške mlekare Nebojša Golubović.

Takođe pročitajte

Sreću čine male stvari!!!

Uz parole „Obojimo svet bojama radosti!“  i „Sreću čine male stvari!“ udruženje „Vlasinska vila“ iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.