utorak , januar 22 2019
Početna / BIZNIS / Donacija Klinici za infektivne bolesti

Donacija Klinici za infektivne bolesti

U okviru kampanje „Svim srcem“ za zdravstvo, Hemofarm Fondacija donirala je Klinici za infektivne bolesti KC Niš led televizor u cilju poboljšanja uslova boravka pacijenata u toj zdravstvenoj ustanovi. Donacija led televizora Klinici za infektivne bolesti je treća donacija Hemofarm Fondacije KC Niš.

“Klinici za infektivne bolesti gravitira oko 3miliona  stanovnika jugoistočne  Srbije, sa godišnjim brojem hospitalizacija preko 2000. Stoga će televizor koji je doniran poboljšati uslove boravka pacijenata na klinici. Sa Hemofarmom imamo dugogodišnju i veoma uspešnu saradnju sa tendencijom da se ta saradanja nastavi i dalje unapređuje”, izjavio je dr Branislav Jovanović, zamenik direktora Klinike za infektivne bolesti.

U nastojanju da suštinski doprinese boljitku društva, Hemofarm Fondacija je krajem 2014. godine inicirala nacionalnu kampanju SVIM SRCEM sa akcentom na zdravstvo.

“Zadovoljstvo mi je  što smo u prilici da pomognemo  KC Niš koji  više od dve decenije posvećeno brine o zdravlju stanovnika juga i jugoistoka Srbije.  Fokus našeg rada je zdravlje,  kao najvažniji  preduslov kvalitetnog života. Kroz kvalitetnu komunikaciju  sa lekarima, naša Fondacija nesumnjivo doprinosi unapređenju zdravstvenog sistema, donirajući zdravstvenim ustanovama ono što im je zaista potrebno”, rekao je Gordan Maksović, član UO Hemofarm Fondacije.

Za 23 godine postojanja, Hemofarm Fondacija realizovala je više od 1.700 aktivnosti čija   vrednost iznosi oko 10 miliona evra. Više informacija o Hemofarm Fondaciji možete saznati na http://www.fondacijahemofarm.org.rs .

Takođe pročitajte

Naučite jezik naroda kome su pivo i kobasice nacionalni simbol

Na nemačkom jeziku možete komunicirati sa 100 miliona stanovnika Evrope i to je samo jedan …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.