utorak , novembar 20 2018
Početna / BIZNIS / ĐOVANI ANTONIOLIA – Radnici „Olimpias Knitting Serbia“ mogu da napreduju

ĐOVANI ANTONIOLIA – Radnici „Olimpias Knitting Serbia“ mogu da napreduju

Na predavanju o poslovanju stranih kompanija na tržištu Srbije, koje je održano na  Ekonomskom fakultetu u Nišu, Đovanija Antoniolia ,direktora i zastupnika „Olimpias Knitting Serbia“  izjavio je da cene dobre radnike i da u njihovoj fabrici svako ko se trudi može da napreduje.

Kompanija, čiji partner je firma „Beneton“, već osam godina posluje u nekadašnjoj fabrici „Niteks“ i upošljava oko hiljadu radnika. Veoma su zatvoreni za javnost pa je zato ovo predavanje bila retka prilika da se studenti i novinari upoznaju sa rukovodstvom kompanije.

Predavanja Đovanija Antoniolia bilo je je zanimljivo studentima a on se potrudio da im  na što bolji način predstavi  predstavi čime se bave i zašto su izabrali Srbiju kao mesto svog poslovanja.

Poznato je da smo došli iz Rumunije jer nam je tamo falila kvalitetna radna snaga. Radimo isklučivo za „Beneton“ i to za strano tržište. U Srbiji se ne mogu kupiti predmeti koje sašijemo u Nišu, rekao je predavač koji je pojasnio da koriste najsavremeniju tehnologiju „kakvu nemaju ni u Italiji“.

On je pozvao studente da posete fabriku i koriste mogućnost stručne prakse jer Ekonomski fakultet ima potpisan ugovor sa ovom fabrikom. Dopalo mu se što su studenti zainteresovani za marketing, komunikaciju sa poslovnim partnerima i komercijalu.

Mladost ne bi bila mladost da direktora nije pitala kako su radnici zadovoljni uslovima rada na šta je predavač odgovorio poprilično diplomatski.

„Radnici uvek traže više i bolje i to ne samo u Srbiji već u svakoj kompaniji. Želim da istaknem da mi svaki trud nagradimo i da svako ko pokaže rezultate može da napreduje, tvrdi Antonioli.

Predavanje je organizovala profesorka Sonja Jovanović, ruovodilac Naučnih seminara koja najavljuje još zanimljivih predavača jer je im je cilj da studenti „iz prve ruke“ saznaju što više o biznisu.

Takođe pročitajte

Učiteljstvu u čast-Pesnički čas

Pesnici Dragoljub Ćulafić i Slavka Grujičić iz Beograda, Branimir Rosić iz Novog Sada i učitelj …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.