četvrtak , januar 24 2019
Početna / BIZNIS / CIF čisti amfiteatar kod spomenika Šabanu Bajramoviću

CIF čisti amfiteatar kod spomenika Šabanu Bajramoviću

Kampanja „CIF čisti Srbiju“, koju kompanija Unilever sprovodi petu godinu zaredom, nastavlja se u Nišu gde će amfiteatar kod spomenika Šabanu Bajramoviću biti očišćen i ulepšan.

Cilj projekta predstavlja podizanje svesti o značaju čistoće i higijenskih navika, ne samo u domovima već i širem okruženju.

Ovogodišnja akcija počela je u Pančevu, a naredna lokacija za veliko prolećno čišćenje je Niš gde će 25. maja predstavnici Unilevera saditi cveće, postavljati nove kante za otpatke i klupe, kao i farbati postojeće, kako bi amfiteatar na nišavskom keju zablistao punim sjajem i postao omiljeno mesto za trenutke opuštanja tokom leta.

Kompanija Unilever i brend CIF pozivaju sve zainteresovane sugrađane da podrže akciji i daju svoj doprinos ulepšavanju ove gradske lokacije jer briga o zdravijem i lepšem okruženju predstavlja zajedničku odgovornost.

Kampanja „CIF čisti Srbiju“ se sa velikim uspehom sprovodi Širom Srbije od 2014. godine, a u prethodne četiri više od 20 lokacija od istorijskog, kulturnog i javnog značaja očišćeno je, ulepšano i spašeno od dodatnog propadanja. 

 

Takođe pročitajte

Zbog ljubavi prema umetnosti autistični Mihailo je pobedio sistem

Tradicionalno, za  Svetog Savu Umetnička škola u Nišu organizuje izložbu radova svojih đaka  sapo prvi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.