nedelja , februar 17 2019
Početna / BIZNIS / Čarter letovi od Niša do Kaluge

Čarter letovi od Niša do Kaluge

Ruska turistička agencija „R turs“ organizovaće tokom leta, od 19.juna do 4.septembra, 12 čarter letova na relaciji Niš – Kaluga

Direktor niškog aerodroma „Konstantin Veliki“ Vladica Đurđanović izjavio je da će  prevoznik na relaciji Niš – Kaluga biti ruska avio kompanija „Ruslajn“ (RusLine).

Preduzeće „Aerodrom Niš“ pozvalo je sve domaće turističke agencije da se uključe u prodaju aranžmana za odmor posredstvom ruske agencije „R turs“ (www.rtours.rs)

Ovi letovi najavljeni su još početkom januara ove godine kada je gubernator oblasti Kaluga Anatolij Dmitrievič koji je ocenio da su sadržaji koji može da ponudi ovaj deo Srbije veoma primamljivi za njegove sunarodnike. Gubernator je tada predodvodio grupu od 28 turista koji su se nakon sedmodnevnog zimovanja na Kopaniku vratili svojim domovima. Pored Kopaonika predstavljeni su im i drugi turistički potencijali ovog dela Srbije, pre svega Stara planina i banje.

„Spremni smo da podržimo uspostavljanje redovnog saobraćaja između Niša i Kaluge jer ima potencijala. Kaluga je grad veličine poput Niša na 180 kilometara od Moske a avio saobaćaj smo oživeli pre šest meseci. Razmatramo koje destinacije bi bile prihvatljive za nas i Niš je jedna od ozbiljnih opcija, izjavio je tom prilikom Dmitrievič.

 

Takođe pročitajte

Timberland i NBA u zajedničkoj misiji

Prestižni modni brend Timberland i NBA pozivaju sve ljubitelje sporta da iskažu svoj stil ove …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.