ponedeljak , februar 18 2019
Početna / BIZNIS / Budi uspešna preduzetnica

Budi uspešna preduzetnica

Centar za mame Niš i Eu info kutak organizuju tribinu “ Budi uspešna preduzetnica“.

Kako pokrenuti svoj posao, kako ideju pretvoriti u održivi posao, odakle početi, kako napisati biznis plan, da li je ženama lakše da vode svoje firme od muškaraca, kako izbalansirati uspešnu karijeru i svoju porodicu… su neka od pitanja na koja ćemo pokušati da dobijemo odgovor od preduzetnica i organizacija koje pomažu preduzetništvo.
Gošće tribine su preduzetnica Maja Aleksić Ilić, jedna od vlasnica Vinarija Aleksic iz Vranja, Ivana Tevdenić članica tima ENECA, Maja Đorđević saradnica u Regionalna privredna komora Niš, Natalija Filipović vlasnica Čarobni Zalogaj.
Tribina je namenjena svim ženama koje žele da pokrenu svoj sopstveni posao ili su krenule putem preduzetništva, žele da napreduju i prošire svoj posao.
Ovo je izuzetna prilika kada možemo da čujemo iz prve ruke iskustva preduzetnica kako su one nalazile rešenja za prepreke u poslu i koje su prednosti sopstvenog posla i čuti savete organizacije koja uspešno već godinama pomaže preduzetnike širom Srbije.
Tribina se održava u Eu info kutku-Vožda Karađorđa 5 sa početkom od 16 i 30h.
Zbog ograničenog broja mesta prijave su poželjne na mejl nis@centarzamame.rs.“

Takođe pročitajte

Da li biste mogli da živite u stanu od 8 kvadrata?

Svetske prestonice karakterišu prenaseljenost i nezamislive cene mesečnih kirija. Neretko, iz ovih razloga, ljudi žive …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.