petak , novembar 16 2018
Početna / BIZNIS / Brodarice – Legendarna letnja obuća pogodna za život u gradu

Brodarice – Legendarna letnja obuća pogodna za život u gradu

Dok je moda povezana sa trendovima koji dolaze i prolaze, stil je večan. U pitanju je stara dosadna izreka, ali i dalje opravdana, jer je istinita. Postoji nekoliko modnih komada koji prevazilaze modu ali ostaju odlika neprolaznog stila, a brodarice su jedne od njih.

Kultni Timberlandov zaštitni znak od 1979. godine, brodarica, služila je kao cipela za palubu ali i kao urbani izbor obuće.

brodarice plaveMalo drugih tipova obuće ima takvu praktičnu višestranu primenu kao brodarica koja funkcioniše u dosta stilova, bilo da je reč o preppy, chic ili sportskoj varijanti.

Njen izdržljivi dizajn znači da je pogodna za radnu obuću, ali i kao savršena letnja cipela.brodarice zelene Lako se navlači i svlači tokom vrelih letnjih dana. Za proleće/leto 2016. Timberland je oživeo svoju klasičnu Boat Shoe siuletu, ponudivši je u različitim materjalima, kao sto su vrhunska koža, elastični antilop, ali i u mnogo jarkih letnjih boja – pre svega plavoj, zelenoj i žutoj. U ženskoj kolekciji, brodarica je savršen primer obuće koja je funkcionalna i praktična, elegantna i ženstvena.

Kolekciju brodarica možete kupiti u prodavnicama TIMBERLAND u Beogradu – Ušće shopping center i Delta city, kao i Novom Sadu – Zmaj Jovina 5.

Takođe pročitajte

Poziv za polaznike „KreNI4“ konferencije otvoren do sutra

Prijava za polaznike četvrte KreNI konferencije otvorena do sutra 15. novembra do ponoći.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.