utorak , decembar 18 2018
Početna / KATEDRA / Besplatno predavanje dr Ranka Rajovića za niške roditelje

Besplatno predavanje dr Ranka Rajovića za niške roditelje

U organizaciji Predškolske ustanove „Pčelica“ sutra od 19.30 časova u amfiteatru Pravnog fakulteta u Nišu biće održano besplatno predavanje „Funkcionalno znanje – učenje je igra“ dr Ranka Rajovića.

Dr Ranko Rajović je autor popularnog NTC programa učenja koji se sprovodi u 17 država Evrope, a u 7 je akreditovan od strane ministarstva obrazovanja.

„U okviru toga I pospešivanja kvalitetnije saradnje roditelja, vaspitača, dece I PU Pčelica, odlučili smo da roditeljima povremeno ponudimo edukaciju I prezentovanje najsavremenih metoda vaspitanja dece od strane eminentnih stručnjaka”, izjavila je direktorica PU Pčelica Niš Svetlana Mitić.

„Prvo takvo predavanje održaće jedan od napopularnijih stručnjaka za rani razvoj inteligencije kod dece, dr Ranko Rajović.Ovo je jedno u nizu brojnih predavanja koja će biti namenjena roditeljima I cilju uspostavljanja bolje komunikacije I postizanja najboljih rezultata u psihofizičkom razvoju naših mališana, kaže Mitićeva I ističe da je PU Pčelica otvorena za svaki vid saradnje I predloge roditelja, stručne javnosti I resorno zaduženih predstavnika lokalne samouprave.

Takođe pročitajte

Vizitorski centar gotov do kraja godine

Udruženim snagama Niš, Sofija i Montana uz podršku Evrospke Unije uveliko su na samom kraju …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.