subota , jun 23 2018
Početna / TRADICIJA / MANIFESTACIJE / Balkan reli kroz Vlasotince

Balkan reli kroz Vlasotince

Učesnici 7. Balkan relija, motociklisti iz različitih zemalja, došli su danas u Vlasotince, jednu od njihovih odrednica na desetodnevnom putu na kome će preći 5000 km.

Na ruti koja prolazi kroz Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Rumuniju, Bugarsku, Makedoniju, Albaniju, Crnu Goru i Bosnu I Hercegovinu, šestog dana zaustavili su se u Vlasotincu.
„Drago mi je da je Vlasotince, evo četvrtu godinu, destinacija na vašem putu kroz balkanske zemlje i želim vam da se ovde prijatno osećate i da rado svraćate i ubuduće“ – rekao je pomoćnik predsednika opštine Vladimir Kocić.
Gosti su dočekani pogačom i solju, a u Giginoj kući predstavljeni su im turistički potencijali Vlasotinca i prikazan film o varoši na Vlasini.

„Ove godine za Balkan reli je prijavljeno 32 ljudi, s tim da se neko uključi, a neko sključi tokom putovanja. Najveći broj nas, dvadeset, bio je u Rumuniji i evo danas u Vlasotincu“ – zaključio je Rakela. Motociklisti, kojima će se u Vlasotincu pridružiti još dvoje bajkera, nastavljaju put Skoplja, zatim u Budvu, Sarajevo i Split.

Takođe pročitajte

Nagrada za najlepše dvorište Ljubiši Cvetkoviću

U okviru konkursa ,,Neka cveće govori“ izabrano je najlepše dvorište, balkon i dvorište stambene zgrade.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.