nedelja , januar 20 2019
Početna / BIZNIS / Andrijana i dva Milana najbolji niški barmeni

Andrijana i dva Milana najbolji niški barmeni

Stella Artois po drugi put u Srbiji organizuje takmičenje u točenju i serviranju pivačiji će pobednik poneti titulu Stella Artois Draught Masteri osvojitii put u Belgiju.

Najbolji barmeni na takmičenju u Nišu su Andrijana Jovanović, Milan Nikolić i Milan Zlatanović.

Ovo takmičenje je namenjeno profesionalnim barmenima koji se takmiče u točenju Stella Artois piva. Umetnost točenja piva, poznata i kao „Belgijski ritual točenja u 10 koraka“ je usavršena u Belgiji. Strogi kriterijumi i jasno definisanih koraci u procesu točenja piva garantuju da ukus piva bude savršen, kao i osećaj uživanja u ovom omiljenom piću.

Regionalna takmičenja su do sada održana u Beogradu, Novom Sadu, Smederevu i Nišu gde su izabrana po tri pobednika koja će učestvovati na finalnom nacionalnom takmičenju u Beogradu.

Žiri je ocenjivao sve korake ovog dobro poznatog rituala počev od pripreme, načina točenja, pravljenja i skidanja pene, serviranja, kao i kombinovanja piva sa hranom što je završna tačka vrhunskog uživanja u pivu.

Pobednici sa regionalnih takmičenja za titulu Stella Artois Draught Master odmeriće snage u finalu koje će se održati 28. septembra u Vili Jelena.

Takođe pročitajte

Dobrotvorni Svetosavski bal – Jedinstveni u humanosti

Studentski kulturni centar Niš, na inicijativu Hadži Ivana Redija, uz blagoslov Episkopa niškog, gospodina Arsenija, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.