ponedeljak , oktobar 15 2018
Početna / BIZNIS / Akcijska ponuda AIK banke – Fleksibilna oročena štednja u evrima

Akcijska ponuda AIK banke – Fleksibilna oročena štednja u evrima

U susret Nedelji štednje, AIK Banka je pripremila novi štedni proizvod: FLEKSIBILNA OROČENA ŠTEDNJA u evrima.

Akcijska ponuda ovog štednog proizvoda biće aktuelna do kraja ove godine.
Štediše su u prilici da tokom naredna tri meseca oroče svoja sredstva na rok od 12, 25 ili 36 meseci uz veoma atraktivne nominalne kamatne stope, pri čemu u okviru novog štednog proizvoda – FLEKSIBILNA OROČENA ŠTEDNJA u evrima – imaju mogućnost razoročenja celokupnog uloga (100%) ako im to zatreba, pre dospeća uloga, i da uz sve to dobiju odgovarajuću kamatu za period tokom kojeg su štedeli.
Kao i ranijih godina, AIK Banka svakodnevno prati kretanja na finansijskom tržištu i potrebe svojih klijenata, kako bi formirala odgovarajuću ponudu štednih proizvoda koji će ispuniti zahteve štediša kada je reč o ročnosti uloga, uloženim iznosima, zahtevanoj kamatnoj stopi, raspoloživosti i kanalima na kojima je moguće vršiti isplate i uplate štednje.
Kao domaća i jaka banka, AIK Banka je dugi niz godina prepoznata kao banka u koju klijenti imaju puno poverenje i zato je po visini ukupne štednje među vodećim bankama u Srbiji.
Za detaljnije informacije možete se obratiti najbližoj ekspozituri AIK Banke ili Kontakt centru putem telefona na 0800 10 10 15.

Takođe pročitajte

Bolji životni uslovi za Rome

Sedam meseci od formiranja mobilnih timova, krenulo se u drugu fazu projekta „Tehnička pomoć za …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.