ponedeljak , februar 18 2019
Početna / BIZNIS / Akcijska ponuda AIK banke – Fleksibilna oročena štednja u evrima

Akcijska ponuda AIK banke – Fleksibilna oročena štednja u evrima

U susret Nedelji štednje, AIK Banka je pripremila novi štedni proizvod: FLEKSIBILNA OROČENA ŠTEDNJA u evrima.

Akcijska ponuda ovog štednog proizvoda biće aktuelna do kraja ove godine.
Štediše su u prilici da tokom naredna tri meseca oroče svoja sredstva na rok od 12, 25 ili 36 meseci uz veoma atraktivne nominalne kamatne stope, pri čemu u okviru novog štednog proizvoda – FLEKSIBILNA OROČENA ŠTEDNJA u evrima – imaju mogućnost razoročenja celokupnog uloga (100%) ako im to zatreba, pre dospeća uloga, i da uz sve to dobiju odgovarajuću kamatu za period tokom kojeg su štedeli.
Kao i ranijih godina, AIK Banka svakodnevno prati kretanja na finansijskom tržištu i potrebe svojih klijenata, kako bi formirala odgovarajuću ponudu štednih proizvoda koji će ispuniti zahteve štediša kada je reč o ročnosti uloga, uloženim iznosima, zahtevanoj kamatnoj stopi, raspoloživosti i kanalima na kojima je moguće vršiti isplate i uplate štednje.
Kao domaća i jaka banka, AIK Banka je dugi niz godina prepoznata kao banka u koju klijenti imaju puno poverenje i zato je po visini ukupne štednje među vodećim bankama u Srbiji.
Za detaljnije informacije možete se obratiti najbližoj ekspozituri AIK Banke ili Kontakt centru putem telefona na 0800 10 10 15.

Takođe pročitajte

Timberland i NBA u zajedničkoj misiji

Prestižni modni brend Timberland i NBA pozivaju sve ljubitelje sporta da iskažu svoj stil ove …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.