ponedeljak , decembar 18 2017
Početna / KATEDRA / Akademija i defile najmlađih na „Dečijim danima“

Akademija i defile najmlađih na „Dečijim danima“

U okviru manifestacije Dečji dani, Predškolska ustanova ,,Naše dete” iz Vranja priredila je u Domu vojske svečanu akademiju ,,Devedeset godina predškolstva u Vranju” a zatim su najmlađi  delilovali u živopisnim odorama ispred Narodnog pozorišta. defile zuti sesirici vranjeVesna Terzić, direktorka ove ustanove zahvalila se saradnicima na dobroj saradnji i podelila zahvalnice zaslužnim pojedincima i ustanovama.

Gradonačelnik Vranja, Zoran Antić, rekao je da mu je čast što je dobio zahvalnicu od ustanove koja se bavi najodgovornijom, najlepšom i najzahtevnijom profesijom, a to su vaspitanje i briga o deci

defile vranje vrtici,,Posebno moram da pohvalim vaspitače, koji su ljubavlju, predanim i nesebičnim angažovanjem unapredili rad sa decom”, istakao je Antić dodavši da su uslovi za boravak najmlađih među najboljima u Srbiji.

O istorijatu i radu ustanove govorio je i Čedomir Minić, prosvetni savetnik u penziji i jedan od autora monografije o PU Vranje.

Gosti su imali priliku da uživaju u dečjoj priredbi ,,Dani mog detinjstva” koju su izveli predškolci svih vrtića u Vranju.

Takođe pročitajte

Hotel „Babin zub“ ponovo u punom sjaju

Danas je svečano počeo sa radom renovirani hotel „Babin zub“ na Staroj planini. Hotel raspolaže …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *