petak , februar 15 2019
Početna / DOŽIVETI STOTU / 4. Vlasinski Triatlon Samoprevazilaženja

4. Vlasinski Triatlon Samoprevazilaženja

Trka Vlasinski Triatlon Samoprevazilaženja 4. put zaredom održaće se na Vlasinskom jezeru 5. avgusta sa početkom u 10h.

Triatlon se sastoji se od dve trke:

Olimpijski Triatlon, Prvenstvo Srbije: plivanje 1500m, bicikl 40km, trčanje 10km
Sprint Triatlon, Kup Srbije : plivanje 750m, bicikl 20km, trčanje 5km

Start obe trke je u isto vreme na plaži ispred hotela Vlasina. Trka Olimpijski triatlon je po 4. put Državno prvenstvo Republike Srbije a od ove godine po prvi put i Državno prvenstvo Republike Makedonije.

Za triatlon se do sada prijavilo 115 takmičara iz Srbije, Makedonije, Bugarske i Madjarske. Vlasinski triatlon je zbog vrhunskih uslova za održavanje takmičenja kao i profesionalne organizacije izuzetno cenjena i priznata u regionu. Organizatori se nadaju da će uskoro dobiti priliku da budu domaćini i Balkanskom prvenstvu u Olimpijskom Triatlonu.

Organizator 4.Vlasinskog Triatlona Samoprevazilaženja je Šri Činmoj Maraton Tim iz Niša u saradnji sa Srpskom Triatlonskom Unijom i Opštinom Surdulica.

OBAVEŠTENJE: Usled održavanja biciklističkog dela trke koji se odvija na deonici dužine 2,5 kilometra od hotela Vlasine u pravcu ka Motelu Jezero (Promaja)/Surdulici i trkačkog dela trke koji se odvija na deonici dužine 1,5 kilometara od Hotela Vlasine ka Crnoj Travi, sabraćaj će biti stopiran, otežan ili preusmeren zaobilaznim putem preko Vlasina Rida. Kako bi izbegli nepotrebnu gužvu, pozivamo građanstvo da planira svoj dolazak na Vlasinu u nedelju pre 10h i odlazak sa Vlasine posle 13,30h. Takođe, u na gore navedenoj doeonici puta na kome se održavanja triatlona, pristup sa svih lokalnih puteva ka glavnom putu biće blokiran.

Više o triatlonu možete saznati na našem sajtu www.vlasinskitratlon.com.

Takođe pročitajte

Da li biste mogli da živite u stanu od 8 kvadrata?

Svetske prestonice karakterišu prenaseljenost i nezamislive cene mesečnih kirija. Neretko, iz ovih razloga, ljudi žive …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.